ZV029 VOELMEMO aangepast

Voelmemo: een uitdagend, leuk en nuttig spel!

ZV029 VOELMEMO aangepast

Inhoud: Stoffen zak + 32 voelblokjes + 8 legborden

Merk: GOKI

Structuren voel memory van Goki. Heb jij een goed geheugen, fijne tastzin en goede concentratie? Vind door goed te voelen de structuren die bij elkaar horen. Maar opgepast! Je mag niet kijken, alleen maar voelen…

Memory is een spel wat vaak gespeeld word met kinderen, volwassenen met een beperking en met dementie is het een leuk spel. Dit spel is niet kinderachtig en bied voldoende uitdaging. En het mooie is dat dit spel ook geschikt is voor personen met een visuele beperking. Train je geheugen met deze structuren voel memory en speel een leuk spelletje met elkaar.

Met deze memory uren speelplezier gegarandeerd. Voor de kleinere kinderen voor wie het voelen nog te lastig is, kun je 2 dezelfde bij elkaar zoeken. Wist je trouwens dat kleine kinderen vaak beter zijn in memory? Ze hebben een efficiënter korte termijngeheugen en zijn er daardoor al snel beter in dan wij volwassenen.

Alle blokjes met structuren zitten netjes in een tasje en zijn zo gemakkelijk op te ruimen en mee te nemen. Elke structuur kreeg een andere kleur zodat er gemakkelijk kan gecontroleerd worden achteraf. Dit spel is geschikt voor personen met een visuele beperking.