SAM72 PLASMACAR

Spelen en rijden met de PlasmaCar is geweldig goed voor de ontwikkeling van zowel de motoriek als conditie!

SAM72 PLASMACAR

Uitleenbaar in​ SOT De Piepbal Brugge

Beweeg het stuur op en neer en de plasmacar begint te rijden! Geen motortjes, geen aandrijving, alleen het enthousiasme van een kind is nodig voor flink veel rijplezier! Ook supergeschikt voor kinderopvang want de plasmacar is nagenoeg onverwoestbaar! Trappen, steppen of duwen is niet nodig! En juist dat maakt de Plasmacar/Didicar uniek en spannend voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Een eenvoudige draai aan het stuur zorgt ervoor dat kinderen vooruit komen, zonder ook maar één voet aan de grond te zetten…..!
Simpel heen en weer bewegen van het stuur zorgt voor een voorwaartse beweging. Deze revolutionaire manier van voortbewegen is niet alleen heel erg leuk, maar verbetert ook de balans en coördinatie van kinderen.
Het unieke ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit waardoor kinderen zich op een veilige manier kunnen voortbewegen en uiterst wendbaar zijn.
De Plasmacar/Didicar is geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis, en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen zoals slijtvaste wielen en een stootbestendige behuizing die garant staat voor jarenlang speelplezier!

Merk: Plasmacar
Afmeting: 80 x 40 x 40 cm
Materiaal: 4 banden
Soort spel: motoriek
Aantal spelers: 1
Doelgroep: kleuters, kinderen
Leeftijd: vanaf 2 jaar tot 8 jaar