SAM66 KIKKER BE COOL

Dit is een bordspel waar kinderen echt wijzer van worden. Ze geven hun mening over sociale situaties, goede manieren, opkomen voor jezelf en anderen en omgaan met pesten en plagen en verdienen zo fiches.

SAM66 KIKKER BE COOL

Uitleenbaar in​ Spelotheek De Wip Knokke Heist

Ze laten hun hersens kraken en bedenken wat een Coole Kikker zou antwoorden. Hoe meer kinderen aan dit spel meedoen hoe leuker het is. Zelfs een klas van 30 kinderen kan, in 6 groepjes van 5, dit spel spelen. Dan kunnen ze samen overleggen welk antwoord ze geven en een situatie in een toneelstukje nadoen. Sommigen spelen dan bijvoorbeeld de pestkoppen en een ander laat zien wat hij zou doen in zo'n situatie. Wanneer de groep een antwoord waardeert, wordt een fiche gegeven aan degene die zijn mening heeft gegeven.

Merk: DE COOLE KIKKER
Afmeting: 1 spelbord van 50 bij 70 cm
Materiaal: 1 spelbord van 50 bij 70 cm, 160 vraag- en antwoordkaartjes: Kom op voor jezelf (assertiviteit - 40 st.), Cool (sociale vaardigheden - 40 st), Doe normaal (goede manieren - 40 st.), Pesten en plagen (omgaan met pesten en plagen - 40 st.), 6 pionnen, 50 fiches, 2 dobbelstenen.
Soort spel: sociale vaardigheden
Aantal spelers: vanaf 2 tot 30
Doelgroep: kinderen
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Tijdsduur: 20 tot 45 minuten

SAM66 KIKKER BE COOL