SAM16 SWINGCART

De Winther Viking Swingcart is een unieke zitfiets waarbij de pedalen met de armen worden rondgedraaid

Momenteel niet uitleenbaar

Deze Winther Viking Swingcart is een unieke motoriekfiets, ideaal voor bij kinderopvang, peuterspeelzalen, kleuterscholen en BSO’s. Zeer stabiel, stevig, en extra veilig. Deze Swingcart van Winther is leuk voor alle speelterreinen.
Deze stoere Winther Viking Swingcart heeft een lage zit, en wordt voort bewogen op een onconventionele manier. Kinderen draaien de pedalen rond met hun armen, wat deze fiets ook geschikt maakt voor de kinderen die de pedalen van een driewieler of fiets niet met hun benen kunnen ronddraaien.
Speciaal ontworpen om de coördinatie te bevorderen, daarnaast worden de borst en armspieren versterkt. Rechtdoor rijden, rechts or links of rondjes om de eigen as draaien, achteruit, versnellen of afremmen, het wordt allemaal bepaald door de armbewegingen.
Met deze fantastische Winther Viking Swingcart kunnen kinderen heerlijk spelen en zijn continue in beweging, daarmee wordt de motoriek en coördinatie getraind. Het rijdende speelgoed van Winther voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn bovendien vrijwel onverwoestbaar! Mocht er nu toch iets kapot gaan, dan zijn de onderdelen altijd te bestellen.

Merk: Winther Viking
Productnaam: Swingcart klein
Materiaalsoort: stalen frame, rubber banden, ruberen zadel, rubber handvatten, roestbestendig
Afmeting: 94cm lengte, 74 cm breedte, 27 cm hoogte
Materiaal: zadel, handvatten, Roestbestendig, zeer stevig stalen frame, Spaakloze wielen met rubber banden, Anti-slip pedalen
Doelgroep: kinderen
Leeftijd: 3– 8 jaar

SAM16 SWINGCART